Latex in dikte 0.25

Je hebt gekozen voor latex met een dikte van 0.25 mm. Alhoewel, dikte... de dikte van 0.25 mm is super dun latex! Je kunt dit dunne latex gebruiken voor het maken van super zwierige rokjes, prachtige latex kragen of latex mouwen. Maar wat dacht je van latex gordijnen? Deze dunne latex is daar allemaal zeer geschikt voor. 

Maar.... omdat dit latex zo dun is, is het voor een beginnende latex lover die voor het eerst iets gaat maken, beste lastig! Dus ben je nog niet zo handig met het plakken van latex kleding, dan raden we je aan om een eerste latex kledingstuk te maken van minimaal latex met dikte 0.40.

Wij verkopen 100% natuurlijk latex in zeer veel verschillende kleuren. In de categorie 'standaard kleuren latex' vind je het meest brede aanbod. Niet iedere kleur is in alle dikte beschikbaar. Je kiest dus eerst de juiste dikte latex en dan verschijnt op een volgende pagina de beschikbare kleuren rubber in de gekozen dikte.

We verkopen het latex per meter zoals dat heet. We snijden het latex uiteraard niet in losse stukken. Dus als je bijvoorbeeld 50 cm x 98 cm nodig hebt, dan kies je voor 'afmeting 50 cm' en aantal '1'. Je krijgt dan 1 lap latex. Als je 2 meter nodig hebt dan kies je voor 'afmeting 98 cm' en aantal '2', ook dan krijg je 1 lap latex. De maximale lengte aan één stuk is 10 meter.

Latex met een * is ongeveer 92 cm breed.

Klik op een afbeelding:

© 2016 - 2021 Latex Fashion Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel