Bent u aangesloten bij een Keurmerk?

Wij zijn een betrouwbare webshop. Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Wij mogen het logo daarom ook tonen op onze websiste. Als u klikt op het logo van het keurmerk op de homepage treft u onze gegevens bij de organisatie aan. Naast Thuiswinkelwaarborg is het keurmerk Webshop keurmerk, een betrouwbaar en degelijk keurmerk zodat u met een gerust hart kunt winkelen op onze website. http://www.keurmerk.info/

Wat is de levertijd?

Indien u op werkdagen voor 12.00 uur een bestelling plaatst, dan bieden wij uw artikelen nog dezelfde dag aan bij onze vervoerders. Zij streven er naar om uw pakket de volgende dag bij u te bezorgen. Indien artikelen niet voorradig zijn, zullen wij u dit spoedig melden.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op meerdere manieren betalen. iDeal, rechtstreeks overmaken, Paypal, Sofort banking, Ban contact.

Wat zijn de bankgegevens?

 • Rekeningnummer: 3096422 t.n.v. Burdy Productions
 • IBAN: NL88INGB0003096422 
 • BIC: INGBNL2A
 • PayPal: info @ latexfashiondesign.com

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij begrijpen dat u prijs stelt op een discrete verzending! Alle bestellingen worden verzonden in een bruine postdoos. Er zitten geen stickers op met reclame van ons bedrijf en er staat geen logo van ons bedrijf. Alleen uw gegevens en uw adres (of het adres dat u zelf heeft opgegeven). Als afzender staat alleen ons adres. Wij plaatsen een extra stempel op het etiket 'Alleen huisadres'.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen die kwijtraken tijdens het verzenden en we vervangen/vergoeden ze niet. Als de klant zelf een onjuist adres heeft opgegeven bij de bestelling dat zijn wij niet verantwoordelijk voor het traceren van het pakket en ook dan wordt er niets vergoed bij vermissing of bezorging op een onjuist adres.

Wat gebeurt er met mijn pakketje als ik niet thuis ben?

Als u niet thuis bent als de vervoerder een pakket bij u wil afleveren, dan laat de vervoerder een berichtje bij u achter. Er zal nog een poging worden gedaan om het pakket later af te leveren. Indien u meerdere keren niet thuis bent, zal het pakket worden geretourneerd naar ons. Wij kunnen na overleg met u het pakket nogmaals bij de vervoerder aanbieden. Echter de kosten zijn dan voor uw rekening.

Wij raden u dus aan om het pakket te laten leveren op een servicepunt van de PostNL via Pakje Gemak. U kunt dan zelf de dag / tijdstip en locatie bepalen wanneer u het komt ophalen. Vaak is het mogelijk om ook na 18.00 uur of op zaterdag een pakket op te halen.

Wij ontvangen bericht van de vervoerder dat het pakket is afgeleverd, inclusief datum en tijdstip. Als u het volgens u derhalve toch niet heeft ontvangen, dient u zelf contact op te nemen met PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van pakketten door PostNL danwel elke andere vervoerder die wij inschakelen. Wij vergoeden niets bij kwijtgeraakte bestellingen door PostNL.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen worden verzonden in een doos, dus ook als uw artikel klein is en in een envelop zou passen. Dat doen wij bewust, zodat elke pakket een Track- & Trace code heeft. U kunt via www.TrackTrace.nl uw code invullen en het pakket van onze deur tot uw deur keurig volgen. Zo weet u precies wanneer u uw pakketje kunt ontvangen. De verzendkosten worden automatisch bij uw bestelling aangegeven.


Kan ik een bestelling afhalen?

Wij hebben helaas geen winkel of showroom. U kunt dus niet bij ons langskomen om iets te kopen.
Echter, het is wel mogelijk om reeds bestelde en betaalde artikelen bij ons af te halen bij ons leslokaal in Amsterdam tijdens workshops. U kunt dit aangeven bij het bestelformulier in het veld 'Opmerkingen'. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Geeft u de nadrukkelijke voorkeur aan de wijze van contact? Geeft u dat dan svp ook duidelijk aan in uw bestelling. 


Wat zie ik op mijn bankafschrift?

Als uw via iDeal betaalt dan verloopt de betaling Mollie/Sisow. Zij handelen betalingen af voor zeer veel bedrijven. Doordat de gelden eerst bij hen terecht komen ziet u dus hun naam op uw bankafschrift staan. Als u via een overboeking de betaling doet, dan ziet u 'Burdy Productions' op uw bankafschrift staan. 

Kan ik een artikel retourneren?

Bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktijd zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Latex Fashion Design retourneren.

Uitsluiting van herroepingsrecht is van toepassing op:

 • die door de Latex Fashion Design tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument
 • die duidelijk persoonlijk van aard zijn
 • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
 • die snel kunnen bederven of verouderen
 • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft
 • voor losse kranten en tijdschriften
 • alle artikelen waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken
 • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken
 • latex op maat gesneden kan niet worden geretourneerd
 • handgemaakt latex


Het retouradres is:

Latex Fashion Design
Smaragddreef 31, 7828 BC, Emmen

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dat houdt in dat Latex Fashion Design  niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

U dient het artikel daarom goed en degelijk te verpakken en voldoende te frankeren via aangetekende post, zodat u en wij zeker weten dat het product goed bij ons aankomt om misverstanden te voorkomen. Conform de algemene voorwaarden van het Webshop Keurmerk komen de kosten van deze retourzending voor rekening van de consument.

U ontvangt binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. De kosten die u heeft gemaakt voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Model retourformulier

Per 1 juni 2014 dient elke webwinkelier een standaard formulier aan te bieden m.b.t. retourneren. Deze kunt u vinden op onze website in het menu 'info'.

Wat doe ik als ik een defect artikel heb ontvangen?
Wij raden u aan om bij aflevering de goederen te onderzoeken of deze aan overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Latex Fashion Design daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 2 maanden na ontdekking van de fout, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

U kunt melding van het defect maken via email. Na ontvangst van uw melding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op, om het defect te bespreken. Na overleg kunt u het artikel aan ons retourneren:

Latex Fashion Design
Smaragddreef 31, 7828 BC, Emmen

Na ontvangst van het artikel zullen wij het artikel onderzoeken. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dat houdt in dat Latex Fashion Design niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. U dient het artikel daarom goed en degelijk te verpakken en voldoende te frankeren via aangetekende post, zodat u en wij zeker weten dat het product netjes bij ons aankomt om misverstanden te voorkomen. Conform de algemene voorwaarden van het Webshop Keurmerk komen de kosten van deze retourzending voor rekening van de consument. Indien het artikel inderdaad defect is ontvangt u binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. De kosten die u heeft gemaakt voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.  

Ik heb een klacht

Wij hopen natuurlijk dat u veel plezier heeft van uw bestellingen. Mocht u desondanks toch een klacht hebben, dan vernemen wij dat graag van u, zodat wij onze dienstverlening aan u kunnen verbeteren. U kunt uw klacht via mail aan ons doorgeven, met uw gegevens en een duidelijk omschrijving van de klacht.

Binnen één week na ontvangst van uw klacht ontvangt u een schriftelijke ontvangstbevestiging. Wij streven er naar binnen 14 werkdagen inhoudelijk te reageren op uw klacht. Mocht blijken dat dit niet haalbaar is, dan ontvangt u hierover schriftelijk per email bericht. Indien uw klacht betreffende een defect artikel is, dan verwijzen wij u graag naar het onderdeel 'Veel gestelde vragen' 'Wat doe ik als ik een defect artikel heb ontvangen?'

Tevens willen wij u hierbij wijzen op artikel 14 Klachtenregeling en 15 Geschillen van de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk, waar u een eventuele klacht over ons kunt indienen. De betreffende Algemene Voorwaarden kunt u lezen en downloaden van onze website in de bovenste balk van het scherm.

Hoe zijn de prijzen van de artikelen opgebouwd?

De prijzen op de website zijn inclusief BTW. Nadat uw bestellingen in uw winkelwagentje heeft geplaatst en heeft opgegeven wat het verzendland en betaalwijze is, dan ziet u direct wat de totale kosten zijn.

Wat gebeurt er met mijn gegevens (privacy)?

Latex Fashion Design respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van aanbiedingen. Indien u daar geen prijs meer op stelt kunt u zich eenvoudig weer afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Wij gebruiken cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij ons geen cookies ontvangt. Bij het bezoek aan onze website wordt er bovenin het scherm een balk/bericht getoond waarin u kunt aangeven of u cookies accepteert of niet.

© 2016 - 2021 Latex Fashion Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel