Latex

Natuurlijk... als je latex kleding gaat maken heb je latex nodig... veel latex voor een catsuit of jeans... of juist weinig latex als je een sexy bikini gaat maken! Het lastigste bij het maken van latex rubber kleding is... de voorbereiding... het denkwerk...

Want in welke kleur latex ga je iets maken? We hebben meer dan 100 soorten latex, dus keuze in overvloed. En dan... in welke dikte? Ga je een rokje maken? Dan wordt het geen latex met dikte 1.05 want dan valt het latex rokje als een baksteen naar beneden...  En dan wat je nu echt maken? Korte latex rok, lange latex rok, een latex corset of toch maar een latex hood of masker.. Wel eens aan een latex vacuumbed gedacht?

Qua uitvoeringen verkopen wij standaard latex, transparant latex, latex met een metallic gloed, latex met een parelmoer uitstraling en zeer exclusief handgemaakt latex. Al ons latex heeft een glimmende kant en een doffe kant.

Pfffff best lastig al die keuzes! Maar kijk eens bij 'Overig' daar staan genoeg voorbeelden van ex-cursisten, fetish models, bekende latex designers en latex modeshows... je komt er vast wel uit wat het meeste geschikte latex voor jou is! 

Verkrijgbaar al vanaf 50 cm x 98 cm! Maximale lengte beschikbaar is 10 meter.

Latex wordt op maat gesneden danwel op maat gemaakt danwel met de hand gemaakt. Onder geen enkele voorwaarde nemen wij latex retour (ook geen strookjes). Omdat latex zeer gevoelig is voor licht, warmte, uv, temperatuurverschillen, metalen, aanraking, het in contact komen met andere kleuren latex, vocht, zweet, bloed, geur- en kleurstoffen etc. etc.  kunnen wij het niet retour nemen en opnieuw verkopen omdat wij dan niet weten wat er gebeurd is met het retour gestuurde latex. 

Oh ja... op Pinterest hebben we een bord gemaakt met de kleuren van latex, klik hier

▼ KLIK OP EEN AFBEELDING ▼

 

© 2016 - 2021 Latex Fashion Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel